Nye skud fra Mafia 2

Home / Nye skud fra Mafia 2

For os der blev kvalt i GTA: San Andreas’s voldtægt af sandkassekonceptet, og derfor aldrig fik gennemført det, er GTA IV kun noget vi ser frem til med en vis skepsis: Vil Rockstar Games formå at holde plottet i en lidt strammere snor denne gang, og lave en værdig efterfølger til Vice City, eller bliver det en endnu større by med endnu et uengagerende plot, i stil med San Andreas?

Til os skeptikere er der heldigvis Mafia 2, fortsættelsen til det sublime spil fra 2002, hvori tjekkerne fra Illusion Softworks viste alle i spilbranchen, hvordan man narrativt og dramaturgisk skulle skrue en velfortalt historie sammen.  Shacknews har fået fat på fire nye screenshots fra spillet, der umiddelbart ikke byder på andet end en grafisk overhaling af etteren. Men det er også nok. Det er faktisk mere end rigeligt.

Se de fire nye screenshots her.

One thought on “Nye skud fra Mafia 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.