10 årsager til, at den netop omtalte fremtid (se grise-fingeren) bliver noget puha

Home / 10 årsager til, at den netop omtalte fremtid (se grise-fingeren) bliver noget puha

Her har en fyr der hedder Eric samlet en top 10 over årsager til, at fremtiden kommer til at være rigtig træls. Saglige argumenter findes blandt andet i Blade Runner og Terminator. Ikke alle lige gode grunde, men et kig værd anyways.

Jeg fik i øvrigt for første gange set Blade Runner i weekenden. Meh, den var ok. Meget flot, stemningsfuld, men lidt langsom. Skal måske nævnes det var DC-udgaven fra december 2007 (BluRay), så intet kommentarspor og man få ret tydeligt at vide om Deckard er eller ikke er replicant.

Eric’s Top 10 Movies That Prove the Future Will Suck » Scene-Stealers

Spoiler alert (marker med mus):  Det er han!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.