Sync din Google Calendar

Home / Sync din Google Calendar

Bruger du Google Calendar? Hvis ikke, så prøv det, som de fleste af Googles produkter er det ganske lækkert. Nå, hvis du bruger det, så har du sikkert også ønsket der var en bedre måde at sync’e den med din mobiltelefon. Jo, du har, for det havde jeg. Hvis du har en telefon med Symbian (og visse andre modeller, tjek selv), så har jeg fundet et super smart program / service til (gratis) at holde dine to kalendere opdaterede.

GooSync er en service, der via mobilnettet kan sync’e kalenderen 1 måned frem, og den rammer ikke en time ved siden af (bah Outlook). Det er smart, og jeg holder af det. Yay GooSync.

One thought on “Sync din Google Calendar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.