Omkring unboxing

Home / Omkring unboxing

Jeg købte i dag en ny Xbox 360 Pro, fordi jeg skal flytte, og den anden bliver stående. Jeg kom i den forbindelse til at tænke på, det magiske fænomen der er unboxing. Jeg har pakket en Xbox op før, og der er ikke sket meget nyt ved selve pakken. Hvad er det ved den nærmest religiøse handling, der gør den så spændende? I kender sikker følelsen af, at man står med et eller andet stykke nyt legetøj. Der er som sådan 3 faser. Du køber produktet og pakker den op – hermed er der forbundet glæde og gode minder. Efterfølgende kommer en slump af “nåh ja” og til sidst opnår man en følelse af, at dimsen nu er en del af ens tilværelse.

Der er altid utallige video på Youtube med nye produkter, især store udgivelser (PS3, Macbook Air etc…). Som sådan er det jo bare at pakke en æske op, men der er nu noget helt særligt ved det. En sidste smule af forventningens glæde måske. Smid dine tanker i en kommentar…

Der kan i en sidebemærkning kommenteres på, at pakken faktisk HAR ændret sig lidt. Der er intet håndtag mere! Upraktisk og jeg kan ikke se årsagen. Desuden valgte jeg denne gang en Pro-udgave, dvs. 20GB med HDMI. Der er vist også andet bundkort og dvd-drev end den gamle Premium (selvom drevene skiftes ofte). Jeg havde tænkt mig at købe den i Merlin, pga. landdækkende service (ja, jeg ved godt det er M$ der står for den, har oplevet RROD, tak). Desværre var pigen i Merlin en klovn, der ikke mente Pro’en havde HDMI (kun Elite), og de tabte derfor et salg på 1999,-. Jeg gik prompte over på den anden side af gaden, og købte den i Fona. I første omgang gik det der fint, indtil sælgeren forsøgte at sælge mig en Elite, da den jo har “bedre køler og er mere stille” (nej og nej).

Hurra for ekspedienter direkte ud af HTX. Det er derfor jeg foretrækker specialforretninger, hvor folk er ligeså meget nørd som jeg.

Bring on GTA.

2 thoughts on “Omkring unboxing”

  1. Bare ærgeligt, at du skal skrue op for lyden i GTA, så den Xbox'en ikke overdøver mellemsekvenserne ;o)

    Er misunderlig på dit ekstra content dog …OG at du kan få Rock Band hurtigere end jeg. Damn it …

  2. Rock Band bliver ikke at finde i min samlig lige med det samme, næsten 2000!? Og ja, den larmer. Dog er den nye ikke så slem som den gamle.

    Og nogle af os har jo et lydsystem, som godt kan overdøve den puny box! Hahah! Dolby ftw.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.