Endelig ny digiboks fra Yousee

Home / Endelig ny digiboks fra Yousee

Jeg har ventet længe på den nye digiboks fra Yousee, altså den med harddisk. Den er så endelige dukket op, med salg fra i morgen. Det vil sige enkelte stedet naturligvis har snydt og solgt i dag, men desværre ikke min lokale butik! Jeg står dog ved døren i morgen kl. 10.00, for at være sikker på at få een. Tidlige rapporter vil vide, at den faktisk virker, og ikke umiddelbart er plaget af samme mænge børnesygdomme som boksene plejer at være. Det var også på tide, at vi i DK fik noget der bare lidt mindede om hvad man fx kan få i UK, Tyskland og Frankrig!

Måske der kommer lidt indtryk i morgen, men nu stadig uni-sæsonen naturligvis også igen. Men yay at kunne optage alle kanaler via guiden, ikke kun DVB-T, samt at kunne modtage hd! Og så alle kanaler digitalt, s’føli…

DR

One thought on “Endelig ny digiboks fra Yousee”

  1. hej der. jeg har også fået mig sådan en. har nu tv1000 og canal+ på prøve ligesom du sikkert også havde. har du dog haft problemer med at netop disse kanaler ikke ville vise tekst?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.