StarCraft 2 to be released as a trilogy – Joystiq

Home / StarCraft 2 to be released as a trilogy – Joystiq

 DR

Nice big middle-finger til Blizz fans. Starcraft 2 bliver til Starcraft 2 – del 1, 2 og 3. Og ja, det betyder 3 gange betaling fra din side. Ikke noget med 3 dvd’er i pakken, nej, det bliver til 3 spil. 1 spil for hver kampagne. Og herfra skal stor undren lyde? Har I ikke tjent nok på WOW? Er det Activision, som mener Starcraft kan bære mange, mange ydmygelser og anstrengte markedsføringsmetoder? Jeg er ikke glad for løsningen. Det lugter af, at man gerne vil malke den nok så omtalte ko, så meget som det nu er muligt. Det er simpelthen for langt ude. Fint at lave 3 lange kampagner, men jeg gider ikke betale 3 gange! Det opilder ikke til anti-pirathed, vel?

StarCraft 2 to be released as a trilogy – Joystiq

(Kan jo være der er mere I det, end vi ved nu… Men jeg holder ikke vejret)

Edit: “Blizzard is promising that each game will have 26-30 missions, and each campaign will feel like its own epic story. They are also promising that they won’t leave StarCraft lovers with cliffhangers. Each game will be a full product with a satisfying ending. We’ll be hitting up Blizzard for more info as BlizzCon continues, so stay tuned.” Kilde: 1UP

Edit 2: Jeg beklager den lident saglige argumentation  i indlægget her. Jeg har nu haft tid til at trække vejret, og har indset, det måske ikke er så slemt. Men det er stadig frækt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.