Nye Macbooks

Home / Nye Macbooks

DR

I aftes kom de nye Macbooks så endelig, og de fleste af de verserende rygter, viste sig at tale sandt. Macbook’en er nu også af aluminium, og er en mindre udgave af Pro’en. De er identiske i design, med sølv-krop og iMac-agtigt sort ramme om skærmen. Der bliver brugt en ny fremstillingsproces, lig med den fra Air’en.

 Nye Macbooks

De største ændringer er skift til LED-skærme, mere/flere miljørigtige dele, større trackpad (som nu understøtter multitouch på alle modeller), ingen firewire på Macbook’en og så er museknappen forsvundet. Hele trackpad’en er en knap. Det skal nok bliver spændende, at høre reaktioner på.

Personligt har jeg som bekendt tænkt mig, at købe midter-modellen (den gamle hvide Macbook er nu den mindste model). Den burde kunne klare mine behov, og er sådan set ganske hurtig. Jeg må indrømme, jeg stadig finder dem en smule dyre, men med uni-rabat bliver de mere rimelige.

Edit: Jeg har netop fået at vide af Humac, at de forventer at have non-Pro til demo torsdag eller fredag i denne uge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.