Far Cry 2

Home / Far Cry 2

DR

Puha, jeg er midt i nogle 9-21 dage, som optager det meste af min energi. Men jeg har nu haft mulighed for at lege lidt med Far Cry 2, og vil fortælle, jeg ser potentiale.

Godt

Fysik. Når jeg smider en granat under et træ, så bevæger det sig (ved eksplosionen), bladene falder af – og der går ild i det!

Feel. Der er føling med våben og “impact”. Ting flytter sig på en ordenlig måde.

Skidt

Historien. Jeg er så ligeglad.

Størrelsen. Jeg er allerede træt af, at køre i bil. Man fragter sig selv frem og tilbage, og jeg har indtil nu brugt ligeså meget tid i jeep’en, som på gå-ben.

Dumhed. Når undertegnede smider en ild-startende genstand, og glemmer, at græsset han står på, også kan brænde.

3 thoughts on “Far Cry 2”

  1. Spiller du xbox 360 eller PC versionen?

    Tænker at jeg vil spille det på PC, da jeg aldrig rigtig har syntes at et shooter-spil fungerede rigtigt på konsol. Dog er jeg i tvivl om min spand kan trække det ordenligt…

  2. Spiller det på PC. Jeg har endnu ikke spillet en singleplayer shooter på boksen, dog en masse multi og coop (Gears, Rainbow Six, GRAW…). Jeg vil sige de cover-centrerede shooters sagtens kan spilles med controller, man skal bare vænne sig til det. Og så er niveauet jo et andet, men ens for alle. Glæder mig vældigt til Gears 2 coop! Tak til Game for deres pre-order kampagne på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.