Red Alert 3 mangler cd-nøglen?

Home / Red Alert 3 mangler cd-nøglen?

DR

Der er forlydende om, at op til flere kopier af Red Alert 3 mangler deres cd-nøgler. Eller det vil sige, de mangler det sidste tal / bogstav ud af 20. Andre rapporter melder om nøgler, som simpelthen ikke virker. Det må siges at være uhensigtsmæssigt. EAs svar på det manglende bogstav? Gæt dig frem. Der er jo kun 36 muligheder, så det er nok hurtigere, end at kontakte EAs kundeservice.

Det er faktisk ikke den eneste sag af denne art, fornyligt var der også problemer med et NBA spil (tror jeg), hvor koden simpelthen ikke var med.

I anti-pirat-klimaet er det her naturligvis usmart. Når man køber et spil, så skal det virke, uden at man skal søge nettet tynd for løsninger. I den forbindelse vil jeg dele en succesoplevelse, jeg havde den anden dag. Jeg geninstallerede Steam, i forbindelse med format af computeren, og opdagede, at man ikke behøver sin HL2 cd, for at installere spillet igen. Man logger ind, og så ved Steam hvilke spil du har “ret til”, og tillader dig at downloade dem direkte fra Steam. Sådan skal det være! Det var let, og i 20 megabit-verdenen tager det ingen tid. Stor tak til Valve.

 Red Alert 3 serial keys missing or invalid? Problem fixes detailed by EA – VideoGamesBlogger

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.