Seismonaut » Blog

Home / Seismonaut » Blog

DR

Jeg er netop startet i praktik hos Seismonaut i Århus, hvilket er super fedt. Seismonaut er, ehem: Et strategisk innovations- og koncepthus og noget med konsulent-virksomhed. Jeg kan ikke helt huske formuleringen endnu, men jeg er indtil videre meget glad for at være der!

Hvorfor så skrive det her? Jo, det er fordi bloggen nok kommer til at lide lidt under det. Samtidig vil jeg dog linke til blogsposts, som jeg skriver for Seismonaut. Hermed den første. “Vi” holdt for et par dage siden den første af to morgenseminarer om nye medier, denne om “cross media platforming”. Bl.a. andet var Dan Hon fra Six to Start med, og han er en super foredragsholder. Læs mere via linket 😉 Digg det evt., besøgende er vældig godt.

Seismonaut » Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.