Comics 2: The Comicing

Home / Comics 2: The Comicing

Jeg har endelig taget mig sammen til at oprette en galleri-funktion til Jacks (gamle) comics, samt kæde hans comic-posts sammen med de dertil-knyttede billeder. Da vi forlod Comic Press temaet for efterhånden noget tid siden, forsvandt muligheden for at finde hans tegninger. Den er nu genopstået i form af et galleri i Comic Arkiv, samt links til de gamle posts (i nyt format). Enjoy.

Måske han en dag får tid til at lave nye, når han ikke sidder op til halsen i wiki-kode.

One thought on “Comics 2: The Comicing”

  1. Ja det er slet ikke utænkeligt. Han har lige afleveret sit wikiprojekt, så engang om ikke så længe kunne det tænkes, at der igen sker noget på den front. I den forbindelse lige et råd til folk der tænker, de måske kunne lave deres helt egen wiki uden en template eller lign.: don't…just…don't.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.