Windows 7 RC kommer den 5. maj

Home / Windows 7 RC kommer den 5. maj

Den næste version af Windows er som bekendt ”Windows 7” og den er nu sat til at ”udkomme” den 5. maj. Eller RC’en er i alt fald sat til 5. maj, M$ har jo sagt, at den ikke vil ændre sig mere. Såfremt man altså er interesseret, så burde man kunne downloade en relativt færdig udgave af Windows 7 den femte dag i maj (dagen efter min fødselsdag, woot!).

Jeg har over de sidste par måneder spekuleret en del over det aspekt af computerbrug, som styresystemet i sin essens udgør. Jeg er blevet vældig glad for min Mac med OSX, men har stadig Windows og Ubuntu på en 12” bærbar og den stationære medie- og spil-pc.

Der er klart fordele og ulemper ved begge, og jeg skal ikke blive forkæmper for hverken den ene eller den anden. Hvad der dog ser ud til at være en kendsgerning er, at Win7 ser ud til at have skrinlagt mange af de irritationsmomenter, som Vista medførte. Jeg har faktisk aldrig brugt Vista specielt intenst, da det ikke understøtter simultant lydoutput via både digital og analoge udgange. Det kan altså ikke bruges i min stue, da medie-pc’en naturligvis skal virke både med surround’en og hovedtelefoner. Hvorfor, M$, hvorfor?!

Jeg har ikke tjekket om det kan lade sig gøre i 7, men har tænkt mig at skifte alligevel. Nu har XP vist tjent sig hjem (sagde manden der kører MSDNAA). Der er netværksfunktionalitet, som jeg savner i XP. Her skal OSX igen have ros, da Bonjour faktisk virker. Sæt to Macs i netværk, og så kan de se hinanden. Hvilken fryd. I alt fald hjemme hos mig.

Kæresten er også så småt begyndt at spekulere i alternativer til Windows. Hun er journalist, og skal bruge Final Cut til redigering. Hun er faktisk kommet så langt, at hun overvejer at købe en alu Macbook næste gang den bærbare skal skiftes (hvilket kun kan gå for langsomt i min bog, Acer be-damned). Måske jeg sku’ give hende min, og skifte til en Pro? Skam de ikke kommer i 13”.

Nu mangler jeg bare at finde en NAS løsning som faktisk virker på det hele. Tips?

Kilde: Public release of Windows 7 Release Candidate set for May 5 – SuperSite Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.