Har 3 skudt sig selv i foden?

Home / Har 3 skudt sig selv i foden?

Der er efterhånden gået en rum tid, siden 3 lancerede nyheden om iPhones. Faktisk så længe at det nu er to måneder siden jeg bestilte et stk. 32GB i sort, tak.

Men har jeg set skyggen af information omkring den skide telefon? Nej, vel? Jeg er ikke ved at gå ud af mit gode skin, da jeg stadig har en 3G’er. Den virker heldigvis fint, men der er et par features, som jeg gerne vil have fat i. Primært video og muligheden for at rode med AR (som jeg skal bruge på jobbet inden længe!). Så hvorfor tager det så lang tid? Jeg har endda bestilt een hos Inside Sales (3 tlf-salg) også, for at have en bedre chance. Ej heller hørt noget derfra, man har.

Jeg er naturligvis ikke den eneste, og via Mobildebat.dk kan andre, ivrige sjæles søgen også iagttages. Det forlyder, at 3 har mellem 11.000 og 18.000 på venteliste. Det kunne man da håbe var løgn – der går ligeledes rygter om, at der skulle lande en god portion i denne uge.

Men jeg har ikke høje forventninger. Jo længere der går, jo mere bliver jeg klar over, at den nuværende iPhone egentlig er fin nok. Arg!

Se 3’s egen “status” her, hvilket vel er bedre en slet ingen info…

P.S. Jaja, det er Apples skyld. Men dem kan man jo ikke tale med, vel?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.