Google Wave Preview i Min Inbox

Home / Google Wave Preview i Min Inbox

Jeg vågnede til en Google Wave Preview invite her til morgen, hvilket overraskede en del. Her er et par hurtige skærmskud.

Jeg har selvsagt ikke haft mulighed for at prøve ret meget endnu, da jeg ikke har andre på kontaktlisten. Heldigvis har man mulighed for at invitere folk man kender, så dem jeg skriver flest mails med bliver tilføjet i dag (nej, jeg deler ikke invites ud).

Man bliver ved første login mødt at ”Dr. Wave”, som viser lidt rundt i interfacet (som ikke lader til at være svært at forstå). Ellers er der en Extension Wave, og så er det ligesom det hele lige nu. Men det bliver nok mere interessant over de næste par dage.
[nggallery id=2]

Interfacet er facet pænere ”live”. Jeg må indrømme jeg fandt det lidt gammeldags og ”Google grimt” i videoer og preview artikler, men det er faktiske ganske clean.

Her er velkomstklippet, som bærer præg af at være lavet til embedding i Wave. Men så kan du se det…

Embedding er ikke ude af Sandbox’en endnu, hvis jeg forsøger at embedde en wave her, så ser det således ud (hvis det virker, når du læser dette, så yay!).

[wave id=”252B3SO7IE9YD”]

5 thoughts on “Google Wave Preview i Min Inbox”

 1. Ser fedt ud og ville gerne prøve være en del af dette. Hvis du har invitationer vil jeg meget gerne modtage 😉 – det er da et forsøg værd!

  På forhånd tak!

  1. Hvis der dukker regelmæssige invites op, som med Gmail i sin tid, så kan det ikke udelukkes at de bliver udlovet på sitet. So far er de dog gået til venner og kolleger.

 2. Der er åbenbart forskel på om man har en @googlewave.com account eller om man har en @wavesandbox.com account.
  For jeg kan ikke se din Wave når jeg er logget ind på min @googlewave.com account.

  Jeg har også lavet en embedded Wave, måske kan du se den?
  http://webbies.dk/blog/Wave-test

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.