TV Arkiv går live på Yousee

Home / TV Arkiv går live på Yousee

Hvis du er indehaver af en Yousee boks (Samsung SMT-H3126), så burde du i dag få en ny feature via en software update, nemlig det længe omtalte TV Arkiv. I først omgang svarer det lidt til dr.dk TV på boksen, altså en optagelse af alle DRs egenproduktioner (fra alle kanalerne) til senere kigning.

DRs nye kanaler

Start Forfra virkede ikke i går – så noget har de da lavet. Hvis det fungerer efter hensigten, så er der tale om en reel brugbar funktion, som jeg kan se mig selv blive glad for i fremtiden. Det kræver naturligvis god kvalitet og at man ikke skal vente. Senere kan flere kanaler komme på tale, men lur mig om ikke TV2 vil have problemer med at give deres “Sputnik” lignende-funktioner væk gratis.

Update: Herunder en video af Arkivet. Det virker!

One thought on “TV Arkiv går live på Yousee”

  1. Har testet det, og det er sgu ret genialt. Og i modsætning til start forfra kan man spole i udsendelserne (man kan dog ikke se det mens man spoler). Dog et lille minus: Man kan kun komme ind i arkivmenuen med den originale fjernbetjening…

    Og start forfra virker igen efter genstart af boks og vi har nu også fået vores nye kanaler, samt beholdt de gamle, de har virkelig ikke styr på det derinde…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.