3 laver gratis unlock på alle telefoner – få låst din iPhone op nu

Home / 3 laver gratis unlock på alle telefoner – få låst din iPhone op nu

En del teleselskaber tilbyder efterhånden at sim-oplåse telefoner, og 3 er nu kommet med på bølgen. Det vil sige, at du nu kan få låst din telefon op ganske gratis. Det inkluderer iPhones, så ultrasn0w er måske ikke længere nødvendigt herhjemme.

Jeg rejser den del, mest i UK, hvor jeg har et giffgaff sim-kort til brug derovre. Det giver mig frit dataforbrug og et engelsk nummer, og kan på det kraftigste anbefales. Det er faktisk et ganske spændende selskab, som gør nogle nye ting. Deres support-system er blandt andet kædet sammen med Facebook. Men altså, der er nu gratis unlock af din iPhone hos 3.

Unlock nu din iPhone gratis hos 3

3 låser nu din iPhone op - gratis

One thought on “3 laver gratis unlock på alle telefoner – få låst din iPhone op nu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.