TripAdvisor har tilføjet augmented reality til deres iPhone app

Home / TripAdvisor har tilføjet augmented reality til deres iPhone app

Jeg har endnu engang blogget andetsteds. Denne gang om, at TripAdvisor har tilføjet augmented reality til deres iPhone app, som stadig er gratis. Du kan læse mere om app’en og augmented reality på Seismonauts blog her ved at klikke her.

Når TripAdvisor implementerer funktionen, kommer der pludselig mange anmeldelser og indholdselementer oven i stakken. TripAdvisor er det ubetinget største rejsecommunity på nettet, og det bliver skrevet tusindvis af nye anmeldelser og meninger hver dag. Nu kan man få adgang til dem på en meget appellerende måde.

Du er som altid meget velkommen til at bidrage til samtalen. Er AR ved at være mere end en gimmick?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.