Counter Strike 2?

Home / Counter Strike 2?

Nu skal vi snart til at råbe “æ’ bombe er blev’n sat” og “ild i æ hul” igen (spillede I ikke også med sønderjydsk-stemme-mod?). Jeg skal gladeligt indrømme, at jeg hader CS. Jeg forstår ikke folk, der stadig spiller CS. CS er gammel, og CS er ret ærgeligt. Jeg forstår slet ikke folk der nægter at spille CS:S, bare fordi 1.6 er den “rigtige” CS (her uden at tale om dem der mener det gik ned af bakke, efter beta nr. XY).

Men når det er sagt, så kan man ikke andet end være interesseret, når rygterne om et nyt spil løber. CS2? Kan de lave et spil, som jeg gider spille? Måske endda noget med singleplayer ? Nå ja, det hedder Rainbow Six, og er fremragende. Faktum er, at spillet startede eSport som genre (jo, det gjorde), og det må man respektere. Når et spil har så mange penge omkring sig, så er det klart udviklerne vil forsøge at genskabe tidligere tiders storhedstid, ved igen at prakke os samme, gamle, trætte formel på.

Hvis du læser dette, og stadig mener CS er “da bomb”, så læg lige en kommentar der forklarer hvofor. Be’ om?

Rygte hos CS-Nation (de stakkels, stakkels mennesker)

One thought on “Counter Strike 2?”

  1. Efter at have set afsnittet, så viser det sig de bare siger "we're not not working on it". Basically, CS er for stor en IP til at de kan lade den være helt død. Altså ikke rigtig noget nyt om CS2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.