Bioshock 2

Home / Bioshock 2

Der går rygter om, at disse billeder skulle være concept art til Bioshock 2. Det skal understreges, at der er tale om rygter. Der går ligeledes rygter om, at de skulle være ganske fake. Siden er på tysk, ikke at det skal influere på validiteten. I’m just saying. Såfremt det er sandt (det har aldrig været en hemmelighed, at Bioshock skulle være del af en ny trilogi), så er det gået lidt hurtigere end jeg regnede med. Omvendt så er motoren vel klar, så smede mens… Bioshock lå højt på listen over udmærkede spil sidste år, så 2’eren vil blive fulgt med interesse.

3 thoughts on “Bioshock 2”

  1. Well, that's why it's tagged as a rumor! Og tror nok ikke du skal regne med så meget SM2.0, Jack… Nyt anlæg-tid? (husk at registrere jer på de her kommentarting, hvis ikke I allerede har gjort)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.