It won’t ask for your credit card details

Home / It won’t ask for your credit card details

Battlefield: Heroes, den der gratis online-udgave af Battlefield, lyder faktisk som om den kan blive ganske underholdende. Jeg fangede traileren fornylig, og der er i alt fald humor involveret, og det er som regel et godt tegn. De lover endda, at du ikke bliver skudt i fjæset af en nederen 15-årig, som spiller 8 timer om dagen. Det har jeg dog svært ved at se hvordan skal undgås, da spillet som sagt er GRATIS. ER det ikke netop der 15-årige kommer ind billedet? Men man har vel lov at håbe. Altså på at man slipper for at blive skudt i hovedet på 500 meters afstand – med en pistol.


One thought on “It won’t ask for your credit card details”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.