Yay nyt år

Home / Yay nyt år

Velkommen til 2009. Og R.I.P. EGM og 1UP. Go’ start.

Finanskrisen har betydet, at et af mine yndlings spil-sites er blevet opkøbt, og nu mangler alle de mennesker, der gjorde det til et af mine yndlings spil-sites. Vi taler her om 1UP.com. Der røg en stor del af mine podcasts – pokkers. Held og lykke til skribenterne, der nu står uden job!

On a more positive note, så er vi snart i gang med noget redesign igen. Igen nu? Ja, for comics er svære at lave, og Jack har travlt. Så at forberede sig på et layout, hvor de ikke er så stor en del af siden – desuden kan denne version ikke bruges på iPhone. Og så kan man jo ikke poste på farten!

Anyway, tales ved.

– Daniel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.