Blackra1n Jailbreak til iPhone 3GS Guide

Home / Blackra1n Jailbreak til iPhone 3GS Guide

Lige en hurtig glad post om at Geohot har lavet et vist-nok-endda-fungerende jailbreak til ALLE iPhones og iPod touch modeller. Yay! Det hedder Blackra1n og kan findes via hans blog: http://iphonejtag.blogspot.com/.

Vild Med iPhone har lavet en hurtig dansk guide. Det er på nuværende lidt svært at gennemskue, om man SKAL opdatere til 3.1.2 (Edit: Det skal man ikke, virker med 3.1.x), der går jo som altid rygter om, at man så aldrig vi kunne unlock’e igen etc.. Ikke at det gør mig noget, jeg ville bare være glad for at kunne jailbreake igen!

Den virker kun på Windows indtil videre.

Du downloader en .exe-fil, sørger for din iPhone (eller touch) er tilsluttet, og så trykker du “make it rain” via programmet. Resten gør den selv. Vent til reboot er færdig, og så har du en Blackra1n App som du kan installere Cydia, Icy og Rock med. Super!

[ad#pic1]

19 thoughts on “Blackra1n Jailbreak til iPhone 3GS Guide”

 1. Lad for guds skyld være med at jailbreake din nye Iphone 3GS med Geohot`s jailbreak, min telefon er gået død, og måtte afleveres til Telenor, de kan heller ikke restore fra iTunes 🙁

  1. Jeg kan kun sige, at min telefon har det fint, og at jeg er glad for igen at kunne jailbreake… Bare at kunne udnytte home-skærmen bedre er det hele værd.

 2. Jeg prøvede osse at bruge geohot's og den crashede osse min iphone, men gendannede den bare igen gennem itunes, så virkede den fint igen.

 3. Enten er det mig det er dum eller jeg fatter ikke noget som helst.
  Kan jailbreak ødelægge Iphone eller ej?

  1. Uden at ville hænges op på det, så burde der ikke være nogen fare for at ødelægge telefonen. Hvis den giver problemer efter jailbreak kan man geninstallere fra bunden i iTunes.

  1. Det kan endnu ikke lade sig gøre. 3.1.3 har kun været ude få dage. Hvis man ønsker at jailbreake skal man oftes vente til Dev Team eller Geohot / Andre har meldt ud, at de er klar med nyt hack. Så hvis du har opdateret, så er der ikke meget at gøre lige nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.